Linkek a témában:
10 különböző Hortobágyi finomság
Hortobágyi ételek:
húsos palacsinták, marhatokány, rakott tészta, rostélyos puliszkával, töltött krumpli, kecskesajtos palacsinta...
Batyuként csomagolva, vendég fogadáshoz!
Ha vendégeket várunk, és valami elegáns magyaros húsételt szeretnénk szervírozni, jusson eszünkbe ez az elkészítési mód is.
Darált húsos Hortobágyi palacsinta
A recept készítője nem szereti a csirkével készült hortobágyit, ezért készítette el a darált húsos verziót. Nagyon finom, jó szaftos és krémes.
Darált hússal is tölthetem
A palacsintákat a krémszerű masszával egyenként megkenem és felcsavarom....
Hortobágyi GOMBÁS palacsinta
Ámulatba ejtő ízek! Egyszerűen, gyorsan.
Hortobágyi HARCSÁS palacsinta
A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk.
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk.......
Hortobágyi pulyka-palacsinta
A híres palacsinta, de pulykából: Elkészítem a pörköltet a rácbabos receptem szerint jó kosszú lével.........
Rakott palacsinta torta, Hortobágyról
A hortobágyi húsos palacsinta igazi Hungarikum. Sokféle módon, akár így is!
Rántott Hortobágyi pali
Tálalhatjuk sült vagy steak burgonyával, illetve tartármártással.
Vaddisznópörköltből Hortobágyi palacsinta
A vaddisznóból készült pörkölt nagyon kellemes ízű finom húsétek. A kuktában főzés révén vajpuha, omlós pörkölt nagyon jól passzolt ebbe a receptbe.
Meghatározás
A méltán közismert és népszerű hortobágyi húsos (vagy akár hús nélküli) palacsinta elkészítésének számtalan módja van.